antrasit renk tonları Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Bu kutuyu kâraretleyerek "Bilgilerinizi Geçerlilik ve Koşullarımız ile Mahremiyet Politikamıza uygun olarak alışverişleriz" ifadesini okuduğumu ve kabul ettiğimi onaylıyorum.

Antrasit renk hane dekorasyonunda halıdan ocaklık dolabına, duvar boyasından koltuk takımlarına derece kullanılan harmoni renkleri ortamında kendine arsa edinmiş renk olarak epey dikkat çekiyor.

Bohem şekil Nedir? Aile dekorasyonlarında yaratıcılık ve huzurlu bir ortam yaratmayı hacısı hocası lüzum. İnsanlar ev bark dekorasyonlarına ekseriya tarzlarına…

Bir mekanda çokya kaçılmadan kontrast renklerin kullanılması da o mekanı eşsiz hale getirebilecek önemli bir ilimdır.

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz tatlıca renklerden birisi. Ancak kasvetli bir hava yaratmamak muhtevain çok nazarıitibar etmeniz müstelzim renklerden bile birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok nazarıitibar etmeniz gerekmektedir.

Doğayı andaçmsatan ve 2020 senesinde Pantone’nin yılın rengi olarak seçtiği klasik mai, kilitsiz küreksiz gri ile birleştiğinde ilgi çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik mavi yerine henüz yoğun mai tonlarını da tercih ederek gri lacivert ocak dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Beğendiğiniz ve satın bağışlamak istediğiniz mutfaklarımız karınin bizlerle iletişime geçebilir, kaliteli hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

Koyu antrasit meydanda antrasite bakılırsa elan esnek dokumadadır hem başat renk hem de tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler antrasit duvar boyas oluşmaktadır:

Özel dizaynı sebebiyle bir yurt ile kolaylıkla 4 kademeye denli yatış eğilimi vererek çocuğunuza henüz konforlu gezi olanakı katkısızlar.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimal terlemenin bu düzenek sayesinde autarı boşaltma edilmesi sağlamlanır.

Pekâlâ birbirine deme ve görünüş olarak zemin tabana bu zıt iki rengi bir antrasit duvar boyas arada tutmak bağırsakin eksiksiz bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan beyaz renk imdadınıza yetişecek antrasit gri boya ve nispeten aydınlık bir alana ehil olacaksınız. Beyaz ve turuncu size çokça iddialı gelirse içerisinde sarı barındıran har gri tonlarını da geçiş rengi olarak haydi haydi tercih edebilirsiniz. 

Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu ismi almış olan bu renk şimdilerde aşiyan dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı nailtır. Derin antrasit renk siyaha benzeyen en koyu tonudur.

Yumuşak Tonlar: Antrasit ile uyumlu olan vesair bir renk grubu da ötümlü tonlardır. Bu tonlar, odanıza sakinlik ve zarafet katarken, antrasit koltuklarınızın şıklığını vurgulayabilir.

Vizon rengi, akarsu yeşili, kiremit rengi üzere renklerle antrasit rengi bayağı bol bir ahenk yakalar. Bunun dışında antrasit rengiyle uyumlu renklerden bazıları şunlardır:

Report this wiki page